Bergen legevakt

Bergen legevakt er døgnåpen

Dersom du opplever å bli syk utenfor din fastlege i Bergen sin åpningstider er Bergen legevakt et alternativ. Bergen legevakt kan by på gode åpningstider, da de holder åpent døgnet rundt. Ulempen med å gå til Bergen legevakt er derimot ventetiden. Dersom køene blir lange kan tiden du må bruke på legevakten bli en langvarig affære. Nettopp på grunn av ventetiden hos Bergen legevakt er det mange som benytter seg av privat lege i Bergen.

 

Eksempelpris hos privat lege i Bergen: 990 kr for en konsultasjon på 10 minutter

Pris for legetime hos Videolegevakten: 199 kr

 

Bestiller du en legetime på nett vil du få time på øyeblikket!  Du kan også bestille legetime senere, akkurat når det passer deg. Du sparer uansett tid da du slipper ventetid og reisevei.

 

En legetime på nett er både billigere og raskere enn å dra til Bergen legevakt

Å bestille time på nett tar kun 2 minutter. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg, bestille time og bekrefte timen. Etter at du har bestilt timen vil du motta bekreftelse på mail.

  1. Registrer deg og fyll ut dine opplysninger
  2. Velg timen som passer deg eller velg dropin time om du vil ha time med en gang
  3. Bekreft timen
  4. Vær innlogget hos Videolegevakten 2 minutter før timen din så vil legen ringe deg

 

Legene hos Videolegevakten har samme erfaring som legene du møter hos Bergen legevakt. Over videosamtale vil du komme i kontakt med en allmennlege med lang medisinsk erfaring. Legen er klar til å hjelpe deg med dine spørsmål og symptomer.

Hvis legen ønsker å sende deg til en spesialist vil du få en henvisning med en gang. Eventuell resept vil bli sendt elektronisk umiddelbart etter timen.

 

Videolegevakten er åpen hver eneste dag hele året.

Åpningstider Videolegevakten: 09:00-21:00

Vær trygg når du bestiller time på nett

All informasjon om deg er kryptert og vil kun være synlig for deg. Det er også helt trygt å dele dine symptomer i videosamtalen da denne også er kryptert, og aldri vil bli lagret. Du kan ha en fortrolig samtale med legene hos Videolegevakten.

 

Den digitale helsetjenesten blir stadig mer populær, og flere nordmenn velger å benytte seg av denne tjenesten. Noen av grunnene til å få konsultasjon av en online lege er god behandling, leger med lang erfaring og bred kompetanse, ventetiden er ikke-eksisterende og gode priser.

 

Bergen legevakt, prøv en videokonsultatsjon istedet

En video lege står til din disposisjon om du trenger en lege i Bergen uten ventetid. Ved å bestille en digital legetime vil du ikke ha behov for å oppsøke Bergen legevakt. I stedet kan du snakke med en video lege hjemmefra i kjente omgivelser. Dette passer for deg som har behov for medisinsk rådgivning.

En video lege tilbyr deg medisinsk rådgivning i forbindelse med din helsetilstand. Dersom du har behov for videre behandling, vil du få en henvisning til en spesialist. Det er derfor ikke behov for å besøke Bergen legevakt. Ved bruk av online helsetjeneste har du tilgang til profesjonelle leger om du skulle ha behov for det.

En videokonsultasjon passer for deg som ikke ønsker å besøke Bergen legevakt personlig. Ved å bestille en online legetime kan du selv bestemme passende dag og klokkeslett. Du trenger derfor ikke å vente lenge på venterommet til Bergen legevakt. Du kan i stedet forberede deg til et digitalt møte med video legen i ditt eget hjem.

Før video konsultasjonen begynner, bør du tilrettelegge for at det er mulig for bruk av video og lyd på mobilen, PC eller annen mobil enhet. Deretter kan du glede deg over at en video lege raskt vil gi deg svar på spørsmål vedørende din helse.

 

 
Bestill legetime how Videolegevakten

 
Snakk med legen på nedd

 
Resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett