Fastlege

En fastlege er en lege innenfor allmennmedisinen som skal hjelpe deg med din helsetilstand. Dersom du får symptomer eller skader kan du ringe fastlegen for å få en time. Det kan ofte ta lang tid før fastlegen har en ledig time. Noen ganger kan ventetiden bli opptil en uke eller to dersom helsetilstanden din ikke er kritisk.

Hvis du ikke ønsker å vente på fastlegen din kan du få en legetime på få minutter på nett. Flere og flere velger å benytte seg av Videolegevakten på nett. Videolegevakten er en online helsetjeneste som er tilgjengelig for alle i Norge. Legene som jobber for Videolegevakten er tilgjengelig alle dager hele året, og du kan få time akkurat når du vil.


Hvordan bestille legetime på nett?

  •  Du registrerer deg og fyller ut informasjonen din
  •  Du velger når du ønsker å ha legetimen din. Du kan velge mellom timebestilling eller dropin time som er en legetime øyeblikkelig.
  • Bekreft legetimen

Vær innlogget hos Videolegevakten når timen skal finne sted. Legen ringer deg via videosamtale.

 

Du trenger ikke å bytte fastlege for å ta legetimen på nett

I Norge er det mulig å bytte fastlege på nett, men det vil likevel ta litt tid før endringen trer i kraft. Dette kan være lite beleilig da man gjerne vil bestille legetime med en gang. Hvis du benytter deg av Videolegevakten vil du få kontakt med en lege umiddelbart, uten at du trenger å gå gjennom prosessen om å bytte fastlege.

Legene du møter på nett har samme faglige kompetanse som din fastlege. De er der for å hjelpe deg, og de ønsker å hjelpe deg raskt uten at det skal tømme lommeboken.

En legetime hos Videolegevakten koster bare 199 kroner.

 

Du slipper reisetid og tid på venterommet dersom du velger å ta legetimen på nett

Når man er syk er ikke akkurat det å dra til legen noe som frister. Det har likevel vært uunngåelig. Hvis du velger å ta legetimen på nett slipper du reiseveien, og du slipper å sitte på venterommet hos fastlegen. Dette gjør at du kan ta det med ro hjemme, og bli raskere frisk.

Legene du møter hos Videolegevakter er allmennleger, akkurat som fastlegen din. Dersom du skulle trenge henvisning til spesialist vil du få dette med en gang etter legetimen. Det samme gjelder om du skulle trenge resept, resepten vil bli tilsendt elektronisk umiddelbart etter timen.

 

Å gjennomføre legetimen på nett er like trygt som å gå til fastlegen. Informasjonen din er kryptert og kun tilgjengelig for deg. Videosamtalen vil heller aldri bli lagret

 
Bestill en legetime

 
Snakk med legen på nett

 
Resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett