Kristiansand legevakt er døgnåpen, men ventetiden er ofte lang

Det er ikke alltid like enkelt å få time til legen når du selv ønsker. Det kan derfor være en fordel at digitale helsetjenester stadig blir mer populært. Her ønskes du velkommen om du har behov for medisinsk rådgivning i forbindelse med helse. Dette er et utmerket tilbud for deg som ikke ønsker å tilbringe tid hos Kristiansand legevakt.

En video lege stiller med samme faglig kunnskap som en autorisert lege hos Kristiansand legevakt. Ved å snakke med en video lege vil du raskt få svar på om det er nødvendig med ytterligere behandling. I motsatt fall kan det være nok at du får utstedt en resept på den medisinen som er nødvendig for deg. Du kan også få en henvisning til en spesialist.

Du kan benytte Videolegevakten uten å måtte bytte fastlege

Dersom du ikke ønsker å tilbringe unødvendig tid på venterommet til Kristiansand legevakt, vil en digital legetime passe bedre. Dette er en online helsetjeneste som tilbys deg som ønsker rask tilgang til en autorisert lege. Du bestiller enkelt legetimen online på hjemmesiden. Her får du tilgang til kyndig legepersonell som har samme legekompetanse som hos Kristiansand legevakt.

Ved å bestille en digital legetime, vil du raskt få tilgang til en henvisning til spesialist. Video legen vil også få utstedt en resept om du har behov for dette.

Kristiansand legevakt, finnes det noe bedre alternativ?

Om du ikke ønsker å bruke tid på å besøke Kristiansand legevakt, bør du benytte muligheten til å bestille en digital legetime på nett. Dette gjør du enkelt ved å skrive inn den inn informasjonen som er nødvendig på bestillingssiden. Du registrerer selv hvilken dag og klokkeslett som passer best for den digitale legetimen.

Du vil deretter motta en bekreftelse på at du har time til en video lege på nett. Det eneste du behøver til videokonsultasjonen er en mobil, PC eller en annen digital enhet. Videokonsultasjonen vil enkelt erstatte en tur til Kristiansand legevakt. En samtale med en video lege vil gi deg svar på om symptomene dine er tegn på alvorlig sykdom.

En video lege er en autorisert lege som gir faglig rådgivning tilsvarende det du får hos Kristiansand legevakt. Du slipper derfor å bekymre deg over symptomer som du merker på kroppen. Her vil du får råd om hvorvidt det er nødvendig å bestille en fysisk legetime for videre undersøkelser. Det kan i noen tilfeller også være nødvendig å ta prøver.

I mange tilfeller er det gjerne nok med en videokonsultasjon for at du skal føle deg trygg på at du ikke er alvorlig syk. En video lege kan ikke gi deg sykemelding. Om dette er nødvendig anbefales det at du tar en tur innom Kristiansand legevakt.

 
Bestill en legetime

 
Snakk med legen på nett

 
Få resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett