Legevakt VS Videolegevakt

Det er gjerne ikke like enkelt om du opplever å få helseproblemer utenom ordinære åpningstider til legekontoret. Det kan da være nødvendig med en tur til legevakten. Dette er en døgnåpen helsetjeneste som tilbys deg som ikke kommer til hos legen. Legevakten har dessverre enorm pågang av pasienter og det kan være lang ventetid. Dersom du ikke har god tålmodighet, kan du også bestille time hos en online video lege.

En online lege bistår deg ved hjelp av videokonsultasjon på nett. Du behøver derfor ikke å møte til timen personlig. I stedet kan du snakke med video lege ved bruk av PC, mobil eller andre digitale enheter. Dette er en utmerket løsning om du ønsker å spørre om helsemessige problemer.

Dersom du ønsker å avtale en videokonsultasjon med en norsk autorisert lege, bestiller du enkelt en legetime på nett. Her får du raskt en oversikt over hvilken informasjon som du må skrive inn for å gå videre i bestillingsprosessen. Video legevakt har ingen ventetid så du vil få time og resept online på minuttet. En video lege som bistår deg med akkurat de spørsmålene som du ønsker svar på. En video lege innehar den samme kompetansen som en alminnelig lege som jobber på et vanlig legekontor. I tillegg til råd og veiledning, kan en video lege utstede resepter og henvisninger til spesialister.

Legevakt online

Dersom du har behov for helsetjenester utenom åpningstiden til legekontoret, bør du ta en tur på legevakten. Med en tilgjengelig og døgnåpen legevakt er du sikret rask bistand, uavhengig av hvilken tid det er på døgnet. Ventetiden kan derimot være lang i forhold til ventetiden hos andre allmennleger.

Dersom du har behov for en legetime innen kort varsel, kan du benytte deg av den digitale legeordningen som tilbys i dag. Stadig flere leger og andre behandlere innen helse, åpner opp for at pasienten kan benytte seg av en videokonsultasjon. Du finner enkelt frem til hvilke digitale tjenester som tilbys på hjemmesiden.

En videokonsultasjon er en sikker form for digital helse tjeneste. Denne tjenesten sørger for at informasjonen som du oppgir ivaretas uten at den kommer i hendene på uvedkommende. Du blir derfor like godt ivaretatt, som det du blir under en vanlig legetime på legekontoret. I tillegg er det alltid godt å kunne holde seg hjemme ved sykdom.

Videolegevakt.no er en profesjonell legetjeneste som gjør det mulig å snakke med legen hjemmefra. Du behøver derfor ikke å oppsøke legen fysisk for å få utstedt resepter eller henvisninger. Dette er et godt alternativ til legevakten, ettersom det ikke tar lang tid før du får slippe til.

 

 
Bestill en legetime

 
Snakk med legen på nett

 
Resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett