Legevakten i Drammen er døgnåpen

 

Legevakten i Drammen kan by på lange åpningstider, men opplevelsen kan ofte ta lenger tid enn man skulle ønske. Det er ofte mye pågang på legevakten i Drammen, og da vil ventetiden bli lang. Legevakten kan bare hjelpe deg dersom du har en skade eller sykdom som må ses på øyeblikkelig dersom fastlegen din ikke er ikke tilgjengelig.

 

For å unngå lang ventetid eller å betale dyre dommer for en privat lege i Drammen er det mange som velger å benytte seg av en online helsetjeneste. Du kan enkelt bestille legetime på nett. 

 

Det gjør du på følgende måte:

  1. Registrer deg
  2. Book din legetime
  3. Bekreft legetimen

 

Etter at du har booket din legetime vil du motta en e-postbekreftelse. Legen vil deretter ringe deg via video for å foreta konsultasjonen. 


Åpningstider på Videolegevakten: 09:00-21:00

 

Legene på nett har samme kvalifikasjoner som legene på legevakten i Drammen

Legene du møter hos Videolegevakten har samme utdanning og erfaring som legene du møter på legevakten i Drammen. For kun 199 kroner vil du få samme hjelp på nett, bare raskere og billigere enn på Drammen legevakt. Hos Videolegevakten er det legene som venter på deg, og ikke du som venter på dem. Hvis du ønsker en dropin time kan du få dette på minuttet, og dersom du ønsker time senere kan du booke time akkurat når det passer for deg. 

En legetime på nett vil fungere på samme måte som en vanlig legetime hos fastlegen. Legene vil kunne hjelpe deg med dine symptomer og gjøre faglige vurderinger basert på din helsetilstand. Skulle du trenge en henvisning til spesialist eller resept på medisin vil du få dette tilsendt elektronisk kort tid etter konsultasjonen. 

En online helsetjeneste er like trygt som legevakten i Drammen

For at du skal føle deg sikker i legetimen din har Videolegevaktet sikret at alle videosamtaler er kryptert og aldri vil bli lagret. Din informasjon er sikkert og kun synlig for deg. Dette er for at du skal kunne føle deg trygg nok til å fortelle om dine symptomer. Legene er der for deg hver dag og vil sørge for at du skal få den beste hjelpen. 

 
Bestill en time

 
Se en lege online

 
Resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett