Legevakt Harstad

Legevakt Harstad er åpen kvelder og helger

Dersom du skulle ha behov for legetilsyn utenom legekontorets åpningstider er det mulig å dra innom legevakt Harstad. På legevakten vil du få hjelp med eventuelle skader og/eller symptomer av leger med bred faglig kompetanse. En bakside ved å besøke legevakten i Harstad er at opplevelsen ofte kan by på lange ventetider. Siden legevakten i Harstad lenge har vært den eneste muligheten til å få hjelp av en lege utenfor fastlegenes åpningstider har køene hatt en tendens til å hope seg opp. Nettopp derfor har flere og flere har begynt å benytte seg av digitale helsetjenester i stedet for å reise til legevakten i Harstad. Legene du møter hos Videolegevakten har akkurat samme brede kompetanse som legevakten, private leger og fastleger i Harstad, men du slipper ventetiden.

 

Åpningstider legevakt Harstad:
Mandag - fredag: Åpent fra 15:30

Helger: Døgnåpent
Helligdager: Åpningstidene varierer. Sjekk hjemmesidene til Harstad Kommune.

 

Åpningstider Videolegevakten
Hver dag hele året: 09:00-21:00


Videolegevakten er der for deg når du trenger det, uansett hvilken dag det er.

Dersom du ikke vil vente på legevakten i Harstad kan du ta legetimen på nett

Fordelen med å gjennomføre legetimen på nett er at du slipper all ventetid. Lang ventetid er noe du må forvente om du oppsøker legevakten i Harstad. Hos Videolegevakten vil du derimot få legetime på minuttet.

Det er superenkelt!:


     Registrer deg og fyll ut din informasjon

     Velg når du vil ha legetime. Du kan velge mellom med en gang eller nårdet passer deg ved en senere anledning.

Bekreft legetimen

Vær innlogget hos Videolegevakten når legetimen skal ta sted, så vil legen ringe deg.

 

I løpet av legekonsultasjen vil du få tid til å fortelle om dine symptomer og din helsetilstand, og deretter vil legen hjelpe deg. Skulle du trenge å bli sendt til spesialist eller få resept vil du motta dette elektronisk øyeblikkelig etter legetimen. At du ikke trenger å vente på tur eller reise til legen gir deg bedre tid til å bli frisk.

En legetime på nett er like trygt som legevakten på Harstad

I tillegg til at du sparer penger og tid kan du føle deg helt trygg når du velger å ta legetimen på nett. All informasjon og alle samtaler er kryptert. Det betyr at informasjonen din kun vil være synlig for deg. Videosamtalene vil heller ikke bli lagret. Du kan derfor føle deg helt trygg på at samtalen du har med legen bare er mellom dere to. Legen er der i ens ærend for å hjelpe deg med å bli frisk.


Du trenger ikke å bytte fastlege for å benytte deg av Videolegevakten. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og bestille time, så vil legen hjelpe deg med å bli frisk.

 

 
Bestill en legetime

 
Snakk med legen på nett

 
Resept på minuttet

199

,- pr konsultasjon

1999

,- pr år

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett