Legevakt Røyken

Legevakten i Røyken holder åpent når fastlegen er stengt

Dersom du skulle trenge medisinsk hjelp og bor i Røyken eller Hurum er det Bråset legevakt du kan dra til. 

 

Legevakten i Røyken/Bråset legevakt åpningstider: 

Mandag til fredag: 16:00-08.00
Helg og helligdager: Døgnåpent 

 

Legevakten er kun tilgjengelig for de har behov for rask medisinsk hjelp. Likevel er det ikke alltid at det går så raskt å få hjelp på legevakten i Røyken. I tillegg til at det kan være lang reisevei er det også godt mulig at det er lang kø. Ønsker du å unngå lange køer og dyre legetimer er Videolegevakten ditt beste alternativ. Videolegevakt vil enkelt gi deg muligheten til å ta legetimen din der du er akkurat når du vil.

 

Videolegevakten åpningstider:
Hver dag, hele året: 09:00-21:00

Legevakt Røyken, få legehjelp digitalt 

 

Du kan nå gjennomføre legetimen din digitalt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, booke en time og bekrefte timen. Du vil deretter motta en bekreftelse på mail. Legen vil ringe deg ved bruk av videosamtale på denne nettsiden. Ønsker du dropin time med en gang er legene tilgjengelig for deg på minuttet. 

 

Legene du møter hos Videolegevakten er av ypperste kvalitet og har samme erfaring og kompetanse som legene du møter hos legevakten i Røyken. Du kan snakke med legen uten å tenke på å måtte bytte fastlegen du har i Røyken. Alt du trenger å gjøre er å være på nett og booke en time hos Videolegevakten. Videolegevakt er tilgjengelig for alle i Norge. 

 

Vær trygg når du får svar på dine medisinske spørsmål

Du kan være akkurat like trygg når du snakker med en lege på nett som du er når du går til legevakten i Røyken, fastlegen i Røyken eller en privat lege i Røyken. Videosamtalen vil aldri bli lagret, og informasjonen din er kryptert slik at ingen andre enn deg kan få tilgang. 

Videolegevakten passer for alle som ikke ønsker å forlate hjemmet sitt når de er syke. Du får i tillegg fordeler som at en nettlege er både raskere og billigere enn en annen lege i Røyken. 

Hos Videolegevakten vil du bli satt i kontakt med en allmennlege. Dersom det skulle være behov for en spesialist vil du få henvisning tilsendt umiddelbart etter timen. Hvis du trenger medisin vil du også motta resept rett etter timen. 

 

 
Bestill en legetime

 
Snakk med legen på nett

 
Få resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett