Ski legevakt er døgnåpen

 

Dersom du trenger legekonsultasjon utenfor fastlegen din sine åpningstider har Ski legevakt lenge vært det beste alternativet. Legevakten kan ofte by på lange ventetider og lange køer, som kan være både frustrerende og lite hjelpsomt når man helst vil være hjemme og bli frisk. Det er nå mulig å snakke med en lege via videosamtale i stedet for å dra på Ski legevakt. Det betyr at du kan sitte hjemme i din egen stue og få like god hjelp av legen der som du ville gjort hos fastlegen i Ski, en privat lege i Ski eller legevakten i Ski. 

 

Digital lege uten at du trenger å reise til Ski Legevakt

 

En digital legetime er både billigere og mer effektivt enn en time på legevakten, men kvaliteten er like god. Hvordan er det egentlig mulig? Du kan ha en like god samtale med legen over video som du kan ved fysisk oppmøte, men du sparer tid på både reisevei og venterommet. Legene hos Videolegevakten er tilgjengelig for deg hver eneste dag året rundt. 

 

Åpningstider Videolegevakten: 09:00 - 21:00

 

Legene du møter hos Videolegevakten har samme faglige kunnskap som legene du møter på Ski legevakt. De kan derfor gi deg gode og veiledende råd vedrørende din helse. 

 

Få god behandling av lege på nett

Som nevnt ovenfor har legene hos Videolegevakten lang erfaring, og de kan gi deg gode råd angående din helse. De er like vant til å vurdere symptomer over video som de er å møte pasienter. 

For å bestille en digital legetime trenger du en PC, mobil eller nettbrett med internettilgang. Så snart du har opprettet en profil vil du kunne bestille legetime. Du kan velge mellom dropin time eller time ved en senere anledning. Legen vil ringe deg over video for å foreta konsultasjonen.

Ingen videosamtaler blir lagret, og informasjonen din vil være kryptert og kun synlig for deg. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for å dele dine symptomer med legen. En legetime hos Videolegevakten er like trygg som en legetime hos legevakten i Ski. 

 

Dersom du skulle trenge resept vil legen sende denne elektronisk etter legetimen. 

 
Bestill en legetime

 
Snakk med legen på nett

 
Få resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett