Skolesyk

Skolesyk - få legeattest på nett

Dersom du er syk og må være borte fra skolen kan du få legeattest på nett. Noen ganger kan et legebesøk føles unødvendig, men likevel hender det at man trenger legeattest for å få gyldig fravær. For å slippe å ta turen til legen kan du få legeattest på nett. Alt du trenger er en digital enhet og internetttilgang. Videolegevakten gir deg muligheten til å ta legetimen din over videosamtale.

Hvordan få legeerklæring

Du trenger bare å registrere deg her på Videolegevakten og bestille time. Du kan få time med en gang!

 

I løpet av kun 4 raske steg har du legeerklæringen din:

  1. Registrer deg og fyll ut informasjonen din
  2. Bestill legetimen din - du kan velge mellom å ta legetimen med en gang eller ved et annet tidspunkt
  3. Vær innlogget på Videolegevakten når du skal ha legetimen. Legen vil ringe deg inne på nettsiden.
  4. Etter timen vil legen sende deg legeerklæringen din via digipost.

Det ble plutselig mye enklere å være skolesyk og få legeattest på nett!

Legeerklæring på nett for elever og studenter - kun 199 kroner

Når man er syk og borte fra skolen eller eksamen krever skolen at man har en legeerklæring for at man skal få gyldig fravær. Nå trenger du ikke lenger å ringe fastlegen og bruke opp deres tid unødvendig for en forkjølelse eller omgangssyke (eller andre sykdommer alle opplever et par ganger i året). Hvis du er skolesyk kan du enkelt bestille legetime på nett og dermed kan du heller bruke energien din på å slappe av og ta det med ro i stedet for å dra til legen og å sitte på venterommet. Legene kan selvsagt hjelpe deg med alle symptomer og vil foreta behandlingen utifra din helsetilstand.

 

Videolegevakten gir deg tilgang på leger i allmenntjenesten ved bare et par tastetrykk. Legene har samme erfaring og kompetanse som en fastlege. Du kan dermed føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger.

Videosamtalene er kryptert og vil aldri bli lagret. Informasjonen din er bare tilgjengelig for deg. Skulle du trenge en henvisning til spesialist eller resept vil dette bli tilsendt digitalt rett etter timen.

Videolegevakten hjelper deg når du er skolesyk og trenger legeerklæring på nett. Et legebesøk via Videolegevakten koster bare 199 kroner. Du sparer dermed både tid og penger.

 

 

 

 

 
Bestill en legetime på nett

 
Snakk med legen på nett

 
Lovlig fravær / Resept på minuttet

pr konsultasjon

199

,-

Ingen Andre Kostnader

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett