Stavanger legevakt er døgnåpen

Stavanger Legevakt hjelper pasienter med akutte medisinske behov døgnet rundt. Dersom du skulle trenge medisinsk hjelp kan du ringe legevakten på telefonnummer 51510202.  Legevakten vil være behjelpelig med å svare på eventuelle spørsmål du har via telefon. De vil også kunne svare på om det er behov for at du skal møte opp på legevakten.

Stavanger legevakt hjelper pasienter utenfor ordinære åpningstider for leger i Stavanger.

Dersom fastlegen din i Stavanger er stengt, kan du ringe Stavanger legevakt for å få hjelp.

Åpningstider Stavanger legevakt: døgnåpent

Ønsker du å slippe og vente i timevis på Stavanger legevakt?

Hvis ventetiden blir for lang kan du benytte deg av Videolegevakten. Her kan du få hjelp hver dag hele året uten ventetid.
Åpningstider Videolegevakten: kl. 09 – 21.

Videolegevakten har dyktige leger som hjelper deg med det du skulle trenge av medisinsk hjelp. Dersom du trenger en resept eller sykemelding vil du få tilsendt dette på nett raskt etter legetimen. All informasjon er kryptert og vil kun være synlig for deg. Videosamtalen vil aldri bli lagret.

Videolegevakten er billigere enn både vanlig legevakt, fastlege og privat lege i Stavanger.

 

Kontakt en online lege

Når du har behov for medisinsk hjelp eller ønsker å snakke med en allmennlege vil Videolegevakten være det enkleste alternativet. Å ta legetimen på nett er det beste dersom du vil unngå høye priser og lang ventetid. Å få hjelp av en lege online betyr rett og slett at du tar legetimen over video i stedet for ved fysisk tilstedeværelse.

Du kan få hjelp av en lege på nett med tre enkle steg:
1. Registrer deg
2. Velg ønsket tidspunkt for legetime
3. Bestill legetimen

Når du logger inn ved tidspunktet for legetimen vil legen ringe deg. Du kan velge mellom å få en legetime med en gang, en såkalt dropin time, eller du kan bestille en legetime ved en senere anledning på et mer passende tidspunkt.

Videolegevakten er der for å gjøre det enkelt for deg. Ved hjelp av kun et par tastetrykk vil du kunne komme i kontakt med en dyktig lege som er klar for å hjelpe deg.

 
Bestill en legetime

 
Snakk med legen på nett

 
Resept på minuttet

199

,- pr konsultasjon

1999

,- pr år

Videolegevakt er hele Norges legevakt på nett